Presentació del llibre “L’Òmnibus de la mort: parada Falset” del periodista falsetà Toni Orensanz


Esquerra de Móra la Nova convida a tothom a la presentació del llibre “L’Òmnibus de la mort: parada Falset” que tindrà lloc el divendres 17 d’octubre de 2008 a les 20:30 h. a la seu local d’Esquerra (C/ Sant Domènech, 7).  La presentació anirà a càrrec del mateix autor, Toni Orensanz. Hi haurà venda de llibres.

‘Lòmnibus de la mort: parada Falset’ és un llibre d’història o, si es vol, de periodisme històric. L’obra reconstrueix la ruta en òmnibus que va fer la Brigada de la muerte, una de les bandes de “incontrolats” més cèlebres de l’estiu de 1936, en els primers mesos de la guerra civil.
El punt de partida de la història és la parada que el bus dels brigadistes de la mort va fer a Falset, on van assassinar 27 veïns del poble en una sola nit. Alhora, el llibre es pregunta qui eren i d’on havien sortit els integrants de la Brigada de la muerte, què pensaven i quines eren les seves raons. L’objectiu del llibre és intentar descriure i comprendre millor com funcionava i a què obeïa la violència revolucionària de l’estiu de 1936.
I tot plegat des de la perspectiva d’un periodista d’avui dia que inicia una investigació sense tenir ni idea on s’acabarà i que s’enfronta a alguns dels fantasmes encara vius de la nostra societat, del seu poble i, fins i tot, de la seva família.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “L’Òmnibus de la mort: parada Falset”

 

A CÀRREC DEL SEU AUTOR

TONI ORENSANZ

 

EL DIVENDRES 17 D’OCTUBRE

A LES 20’30h.  

AL  LOCAL D’ESQUERRA DE MÓRA LA NOVA.

C/ St. Domènech, nº 7

 

Hi  esteu tots convidats!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s