Esquerra força el Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a ratificar la posició contraria a l’ATC


Esquerra Republicana de Catalunya ha forçat el Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a ratificar la posició de la institució comarcal pel que fa a l’oposició a ubicar a la Ribera d’Ebre el Magatzem Temporal Centralitzat de Residus Nuclears.

Esquerra va presentar una moció demanant a l’alcalde d’Ascó que tingues lleialtat institucional a la decisió presa pel territori i pel país envers la innecessària ubicació del magatzem de residus nuclears a la Ribera d’Ebre.

Davant la possibilitat de perdre la moció, per les contradiccions en què es troben els altres grups polítics al Consell Comarcal, Esquerra ha optat per retirar la moció, però ha forçat el compromís dels grups polítics a mantenir la oposició del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre sobre la instal·lació a la comarca de l’ATC.

I, a més, el portaveu del grup polític d’Esquerra al Consell de la Ribera d’Ebre i Alcalde de Rasquera, Bernat Pellisa, ha demanat al president del Consell Comarcal la “convocatòria extraordinària i urgent” d’un Consell d’Alcaldes de la Ribera, que s’ha fixat per al proper dia 12 de novembre. Aquest Consell d’Alcaldes ha de servir per “debatre la qüestió de l’ATC i també per debatre el model de desenvolupament i creixement de la Ribera d’Ebre”.

El president d’Esquerra a la Ribera d’Ebre, Josep Maria Sàez, per la seva part, ha manifestat que “Esquerra està a l’alçada, i lidera políticament el procés d’oposició” perquè, segons ha dit, “Esquerra només té una posició amb relació a l’ATC, mentre els altres partits polítics dubten”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s