Móra la Nova es l’únic municipi de les tres comarques que no es membre del consorci


El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Móra la Nova, demana a l’equip de govern de CIU la convocatòria d’un ple extraordinari, amb un sol punt del orde del dia. La moció presentada pel grup d’Esquerra es titula: “La participació del nostre municipi al consorci per la gestió de residus municipals de les comarques de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat”.
El grup Municipal d’Esquerra a Móra la Nova, veu la necessitat de tornar a presentar aquesta moció tirada en rere pels 6 vots del grup de govern de CIU, el passat 22 de desembre del 2007, per les següents raons:   

1) Móra la Nova és l’únic municipi de les tres comarques que no és membre del consorci .
2) El proper dia 2 de gener del 2010 és obligatori que tots els municipis de Catalunya realitzin la recollida selectiva de la fracció orgànica, a Móra la Nova és una assignatura pendent.
3) El consorci per la gestió de residus municipals de les tres comarques, té els mitjans tan humans com materials. I, a més a més, l’experiència que l’avala; com ho demostren els últims informes presentats per l’Agència de Residus de Catalunya. Que diu: ” les comarques de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i el Priorat són les que millor gestionem els residus urbans de tota Catalunya”. Per tot l’exposat anteriorment el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Móra la Nova demana que el nostre municipi es torni a incorporar al consorci de la gestió de residus de les tres comarques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s