Totalstone


Anem a donar una ullada al passat, concretament a l’any 2009, per refrescar la memòria perduda, on surt aquesta noticia als mitjans

totalstone2

Enllaç Noticia

La difícil situació de l’empresa Totalstone a partir de les hores ha estat un degoteig de reestructuració de plantilla i quedant-se amb els mínims i produint un seguit de situacions financeres molt preocupants com l’impagament a la seguretat social i deixant als treballadors sense cobrar els últims 8 mesos del 2015.

Finalment, l’empresa tanca les portes el passat mes de desembre, deixant en una situació molt complicada als treballadors que hi quedaven. De tot plegat, ara per ara, cap responsable de l’empresa ha demanat una reunió amb l’alcalde per tractar la difícil situació o comunicar al consistori l’ intenció de tancar les portes.

Però dir que l’equip de govern que no ens preocupem per les empreses del nostre municipi i si de les dels municipis veïns és faltar a la veritat, doncs la formació d’Esquerra estant a l’oposició ja vam traslladar al ple de l’ajuntament la delicada situació d’aquesta empresa i d’altres del municipi. Des del 2012 fins ara a estat unes quantes les empreses del nostre municipi que s’han vist obligades a tancar portes , deixant a molts treballadors i empresaris amb drames econòmics i d’altres que han reestructurat la plantilles deixant a treballadors a l’atur.

El grup municipal d’Esquerra ens fem algunes preguntes.

L’any 2012 fins a Maig del 2015, qui governava a Móra la Nova? Convergència.

Quines mocions o accions es van prendre per convergència al govern? Cap d’oficial, no consta al registre de l’ajuntament.

Quina formació porta la problemàtica de les empreses i Totalstone al ple de l’ajuntament.? Esquerra a un ple del 2014.

El tancament d’altres empreses de Móra la nova amb més o menys treballadors que Totalstone no són també motiu de mocions o accions per part de l’ajuntament?
Per descomptat que SÍ.

Algú de convergència ha fet menció del tancament d’aquestes empreses públicament? NO.

Realment algú es creu que una vegada tancada i embargada una empresa amb un deute enorme serveix d’alguna cosa una moció? Nosaltres creiem que no.

A l’empresa d’ERCROS hi treballen directament o indirectament veïns de Móra la Nova? Sí. Doncs també ens preocupem per la gent del nostre poble.

Qui presenta la moció de suport a ERCROS és l’ajuntament de Flix, prèvia reunió de l’empresa amb l’ajuntament i ells conviden al consell i ajuntaments a donar-li suport. Creus que s’ha de donar suport a la moció? Creiem que SÍ.

Podria ser que el vincle familiar de l’empresari de Totalstone amb Convergència de Móra la nova, és el motiu que tinguin mes informació, que l’equip de govern? Podria ser.

Per què l’ interès tan sobtat amb aquesta empresa i amb les altres no? Que cadascú tregui les seves pròpies conclusions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s