Borses de Treball , l’engany del Segle?


El grup municipal de PDECAT a l’oposició redacta aquest article amb aquest magnífic titular“ Borses de Treball , l’engany del Segle”. I hem de parlar clar,  ja que es un atac directe a l’equip de govern, se’ns ataca directament d’estafadors, també a la nostra honorabilitat i als criteris de legalitat en tema de contractació, així que ens permetreu respondre.

En el mateix article del  butlletí del PDECAT posa textualment “ fins ara s’havia fet la selecció de personal amb criteris objectius i el resultat s’ha demostrat que havia estat encertat”

-Podrien explicar quin era aquest criteri objectiu?

– Seleccionar a gent que busca feina i donar-li feina, obligant-la a fer-se militant de CiU, actualment PDECAT?

– O fer una adjudicació de la guarderia i col·locar a la filla de l’alcalde o la regidora d’ensenyament com a directora del centre?

I clar et sorgeixen unes preguntes:

¿Com és que ara fent una borsa de treball, com la llei marca, on la gent passa unes proves de selecció amb un jurat imparcial sense polítics,  l’oposició la critica tant durament expressant clarament que es una borsa de treball “ d’enxufats” ?

Serà que com mai han fet una borsa de treball mentre governaven no tenen n’idea de com funciona? O serà que al  no vindre gaire per l’ajuntament no coneixen el procés de selecció?

Doncs bé, es veu i no se sap el perquè, el grup de PDECAT  deu tenir un catàleg amb la llista de persones que les voten i les que no. Perquè es veu que si és algú afí a ells i el contractem no diuen ni “mu” . En canvi si el candidat no és de la seva llista i pot ser que votin esquerra, o socialista,  o ves a saber que, llavors si és un problema i ho anomenen  “enxufisme”.

 

El problema quin és senyors? Potser serà que si ets d’esquerra o socialista no tens dret a treballar en aquest poble?. També us informem que podríeu passar a mirar la llista de gent que s’ha presentat a les borses de treball i veure que hi ha gent molt afí al nostre color polític i mira per on , no ha entrat. Com per exemple la dona del 1er tinent d’alcalde, que no ha quedat entre les 4 primeres a la borsa de treball de la neteja de l’escola i no treballa. Però clar això no interessa dir-ho.

La veritat és que estem farts de la política  d’enfrontar  a la gent del poble pel seu signe polític o de la frase, “sou dels nostres o al pacte de la gana”, política que tan bé ha funcionat a CiU durant 40 anys .

Nosaltres pensem seguir a la nostra, escoltant al poble, i treballant per ell. I continuarem contractant a la gent per les seves aptituds i no per la seva ideologia política, sempre de manera legal i transparent i no discriminant a NINGÚ.

Ahhh , que se’ns oblidava, també creiem que fer aquestes borses de treball és la manera encertada i no fer-ho a la vostra manera , que com li dèieu? Ah si, borsa de currículums.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s