Festa Major 2018 Aclariments


Una vegada vistes les crítiques fetes cap a l’equip de govern d’Esquerra de Móra la Nova, de manera simultània i coordinada per part del PSC i del PDECAT, des de la secció local d’Esquerra de Móra la Nova també volem fer certes puntualitzacions més.

1- Pel que fa a la Creu Roja:

-La Creu Roja va ser la primera opció de l’equip de govern per cobrir els actes de la Festa Major 2018.

-La manca de resposta per part de la secció local de la Creu Roja, tot i contactar amb en Carlos Trinchan i intentar fer-ho amb la presidenta, sense obtenir cap resposta, va obligar al govern a buscar una altra empresa per poder cobrir les necessitats sanitàries durant els esdeveniments de la Festa Major.

-Tampoc es va trobar resposta a la petició a la Creu Roja local, feta al mes de febrer, per fer un curs de primers auxilis infantils a les treballadores de la llar d’infants el Comellar. Si no contem amb ells, també faran servir el Facebook?

-La Creu Roja no fa aquest servei de forma gratuïta, com algú ha informat erròniament.

 -La Creu Roja no fa aquest servei de forma gratuïta, com algú ha informat erròniament.

-Dues setmanes abans de la Festa Major, l’alcalde es va reunir amb el president de la Creu Roja de Tarragona,  per tal de negociar un futur conveni, amb el qual la Creu Roja prestés la cobertura a tots els actes que ho requereixin.

-Malgrat tot, la secció local de la Creu Roja, amb dos membres adscrits a un partit polític, s’ha dedicat a fer una dura campanya i a desinformar a la població.

-Creiem que aquest no és el paper que pertoca a la Creu Roja. Ens dóna la sensació que hi ha membres d’un partit polític que volen arribar a l’alcaldia utilitzant la secció de la Creu Roja Local com a trampolí, sense tenir en compte el mal que es fa a una organització benèfica.

2- Respecte La festa del riu:

-Es tracta d’una festa oberta per tothom.

-El regidor Jesús va trucar al Sr. Martí la setmana abans per preguntar si s’havia d’inscriure la seva embarcació i la resposta va ser un NO. De més a més va insistir en dir que no es contés amb el per res.

-Nosaltres preguntem al Sr. Jordi López, que era el regidor d’esport: Qui és el vicepresident del club nàutic i el tresorer i els vocals?. El Club Nàutic, malauradament, avui en dia no existeix.

-Pel que fa al PDECAT, l’any que el Sr. Martí els va dir que amb ell no contessin per fer la festa del riu, no es va fer. Nosaltres amb les mateixes condicions hem fet la festa. Això és el que se’n diu governar amb FERMESA.

3- Boicot (no efectiu) per part d’algunes persones a la Festa Major:

Volem afegir unes paraules per a totes les persones que han intentat boicotejar la festa d’alguna manera, com és el cas d’alguns membres de grups de l’oposició, amb gestos com  el de demanar la dimissió de la regidora abans que comencés la festa, preguntant (sarcàsticament) si les revetlles eren gratuïtes, reservant més taules i cadires de les necessàries al sopar de germanor, etc. A totes elles, ens veiem obligats a recordar-les que aquesta no és una bona manera d’actuar, ja que no boicotegen la regidora, sinó que perjudiquen a tots els veïns i veïnes de la població. Hi ha millors maneres d’actuar i de fer, però bé, cadascú sabrà com s’ha de comportar. No tot s’hi val!

4- Respecte la gent gran:

Els primer en carregar-se una nit de revetlla va ser el PDECAT amb la Festa Jove del divendres, fem-ne memòria! Però el preocupant és que s’ha criticat una cosa, que només mirant-la al programa es pot veure que no és certa, ja que hi ha el mateix nombre d’actes per a la gent gran que els anys anteriors. I el mateix passa amb els actes infantils.

Nosaltres acceptem totes les crítiques, les valorem  i reflexionem per fer-ho molt millor. I demanem disculpes a qualsevol persona que  s’hagi sentit molesta amb  algun aspecte de les festes.

Sempre endavant!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s