Coches abandonats a l’estació


Coches Abandonats Estació
Bones tardes
Un cop vist les queixes de l’oposició fetes de manera constructiva segons ells, sobre l’abandonament de cotxes a l’estació. I on es va posar en dubte la veracitat de les informacions realitzades pel regidor Jesús Álvarez Vilas, us adjuntem les gestions que van realitzar en el seu moment el govern format pel PDECAT i on es pot veure la data de les gestions dels expedients realitzades per l’equip de govern anterior respecte aquest tema, gestions dels anys 2013 i 2014.
Com podreu observar tres dels cotxes que fan referència en el seu escrit ja es trobaven en aquesta situació en la seva època de govern, per tant això de donar lliçons quan ells mateixos no van aconseguir tirar endavant el tràmit, per poder realitzar la gestió dels mateixos vehicles, no diu massa a favor seu.
Així que nosaltres, com equip de govern, actualment hem realitzat tots els tràmits amb implicació i treball, fins al final amb la col·laboració de les administracions pertinents que toca, per ara si poder retirar els vehicles definitivament del pàrquing de l’estació i així poder millorar la imatge que tant els preocupa ara a ells, però que quan ells governaven no els preocupava tant.

Adjuntem fotografies de la gestió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s