La Biblioteca de Móra la Nova ha guanyat el premi nacional d’animació lectora


Per segon any consecutiu la Biblioteca de Móra la Nova ha guanyat el premi nacional d’animació lectora Maria Moliner convocat pel Ministeri de cultura i esport del Govern amb col·laboració de la Federació Espanyola de municipis i provincies i la Fundació Banc Santander.

Aquest certamen té per objectiu premiar a les biblioteques municipals que duen a terme un projecte que reuneixi accions d’animació lectora, una eficient labor bibliotecària i la integració social a la seva comunitat a més de l’ús de les noves tecnologies.

De la nostra comunitat autònoma es van presentar 16 biblioteques, de les quals es van desestimar 11 projectes i s’han guardonat només a 5 d’elles, entre les quals i figura la Biblioteca de Móra la Nova, l’única de les Terres de l’Ebre i de la província de Tarragona i que ha suposat un premi de 1700 euros per adquisició de fons bibliografic.

A més a més, els organitzadors del concurs, editaran un manual de bones pràctiques de totes les activitats presentades a tots els projectes de la història d’aquest premi, i una de les activitats de la Biblioteca de Móra la Nova ha estat seleccionada per aquest manual. Es tracta dels aparadors culturals.

Aquests guardons no hagueren estat possibles si no fos per la implicació de la Regidoria de Cultura del nostre Ajuntament i tots/es els col·laboradors, i en el cas dels aparadors també dels comerços locals que desinteressadament donen el seu suport.

El proper divendres 23 de novembre desde la biblioteca municipal, Canal 21 emetrà un espai en directe per tot Catalunya al programa Connecti.cat, per fer resó d’aquest premi nacional i aprofitant l’espectacle que ens oferirà la cantautora Mariona Sagarra, per tal de commemorar el centenari del naixament de l’escriptora tarragonina Montserrat Abelló. Us hi esperem!

Per més informació dels premiats al concurs:

http://www.mecd.gob.es/cultura-mecd/areas-cultura/libro/sc/becas-ayudas-y-subvenciones/animacion-lectura-maria-moliner.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s